Dates Campaments 2015

Les dates i els llocs són els següents;
GOYS i ESLABÓ aniran a Alta-Lai des del dia 28 de juliol fins el 3 d’agost.
Al mateix campament aniran més tard NOU FUTUR i COM SOM des del dia 3 d’agost fins el 14 d’agost.
I per finalitzar el grup MASCLETÀ estarà des del dia 4 d’agost al 13 d’agost a La Vereda en Cuenca.

Cal recordar la importància dels campaments en l’educació no formal i en la socialització del xiquet i xiqueta, en els campaments s’apren a viure sense la dependència dels pares i mares, a conviure amb els seus amics, a viure amb la natura i sobretot a compartir totes les experiències amb els companys de la seua edat assolint una bona socialització i uns aprenentatges significatius en quan a hàbits d’higiene i hàbits de feines per a correcta autonomia personal.

Agraïm la confiança que depositeu en nosaltres i si voleu anar fent aportacions per a que el pagament siga més fàcil podeu fer-ho als caixers de Caixa Ontinyent sense cap compromís, si no va després vos tornem els diners integrament.

En el document següent teniu les instruccions per a fer el pagament del campament:

Pagos Campamentos