Qui som

foto plano 2Podem definir el Centre Júnior de Sant Josep, com un moviment juvenil integrat dins de la tasca educativa cristiana de la parròquia de Sant Josep d’Ontinyent.

Este centre es dedica, a continuar l’educació en la Fe a partir del temps lliure dels xiquets que es troben entre 4t de Primària (any posterior a la Primera Comunió) i 2on de E.S.O. (any anterior al primer curs de Confirmació), a través de múltiples activitats, ocupant així part del seu temps lliure.

Els Júniors estan organitzats per edats en 5 grups:

  • Goys (4t Primària)
  • Eslabó (5è Primària)
  • Nou Futur (6è Primària)
  • Com Som (1er E.S.O.)
  • Mascletà (2on E.S.O.)

Dins d’estos grups, els xiquets estan repartits en equips, al capdavant del qual hi ha un educador. Al càrrec de cada grup hi ha educadors responsables sense equip, els quals pertanyen a l’Equip Coordinador, que junt amb el Cap de Centre, el Rector, el Consiliari, el secretari, l’ecònom i els responsables de premonitors, són els encarregats de coordinar totes les activitats del Centre.

Els educadors, la missió principal dels quals és preocupar-se de la formació dels xiquets, tenen altres funcions com la seua pròpia formació, assistència a reunions i participació en les tasques del grup en què es trobe i pertinença voluntària a les diverses comissions.