Activitats del centre

La missa Junior

Cada dissabte després de les reunions d’equips, ens reunim per a celebrar l’Eucaristia. El moviment Junior en la nostra parròquia va nàixer com a una escola cristiana per als joves que han rebut la primera comunió; Jesús és la nostra referència en cada reunió i en cada activitat. És el moment en que ens reunim tot el centre al voltant de la taula del Senyor.

ofrena

Ofrena

Els juniors de Sant Josep participen tots els anys de la Ofrena a la Puríssima. Des del segon curs de la nostra existència, en desembre del 74, hem participat ininterrompudament en aquesta activitat de fervor a la nostra patrona.

Aguinaldo

És l’activitat Junior del Nadal. És tradicional que els xiquets i xiquetes en els seus equips vagen per les cases del barri cantant i felicitant el Nadal. S’aprofita per a arreplegar menjar per als més necessitats del poble mitjançant Càrites Interparroquial. Aquesta activitat és realitza el dissabte abans del Nadal.

Excursió de Nadal (ExpoJove)DSC02269

L’excursió de Nadal és l’única activitat viatgera de tot el centre junt. Aquesta activitat mou més de 1.000 persones i més de 15 autobusos a l’any amb l’apel·latiu carinyós posat pel personal de Fira València “la marea verde”. És una cita ideal per a la convivència fora de l’ambient habitual del pati de Sant Josep.