Els Juniors de Sant Josep ja viuen les seues festes falleres

DSC01180Els Juniors de Sant Josep d’Ontinyent, ja han plantat la seua falla en el pati de la Parròquia. En un dia on la caloreta es va fer present, els pares dels fallers i falleres plantaren la falla d’enguany que és la desena falla de l’artista gandià José Sanchis Izquierdo que planta a Ontinyent. Després de realitzar falles en València, Alzira o Gandia va decidir col•laborar en la nostra falla. La temàtica d’enguany, està relacionada amb la natura, rematant el monument una rabosa i una mofeta a qui acompanyen altres figures fent referència a la importància de la natura.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAA primera hora de la vesprada del dissabte 28, es va iniciar l’Arreplegà, on els equips, perfectament uniformats amb camisa verda i panyoleta, van visitar tots els habitatges del barri lliurant un xicotet programa de mà als veïns, a qui any rere any cal agrair la seua col•laboració desinteressada. Després va seguir la Crida on Raul i Paula (faller i fallera major) recolzats per la totalitat de fallers, van fer una crida a la festa quan comença la primavera i que posteriorment es va difondre pels diferents carrers del barri acompanyats per la resta d’equips i grups. Per acabar, es va obsequiar a cadascú dels assistents amb un tros de pastís de xocolate col•laboració del “Forn Pastisseria L’Ermiteta” i “Pintures La Vall”

DSC01165El diumenge les activitats es van iniciar a les 10 del matí amb la missa Júnior. Després de la mateixa, es va inaugurar la Kermesse una de les activitats amb més antiguitat en les nostres festes, que es mantindrà oberta durant els pròxims caps de setmana així com el dia de Sant Josep amb un total de 79 barracons amb jocs variats. També un any més, i com és tradicional, es va celebrar el Concurs de Petanca. Cal Agrair també el patrocini i col•laboració de “Autobusos Navarro” i “Autobusos La Concepción” per a la Kermesse, i “Cajamar” per al concursos de Petanca.

DSC01309Quant a les activitats programades per al pròxim cap de setmana, cal assenyalar que començaran el dissabte 7 amb la Kermesse a partir de les 11 hores. Ja a la vesprada i a les 18:00, tindrà lloc el Rally pels carrers adjacents a la Parròquia. Per al diumenge 8 està programada, de nou, la Kermesse amb el mateix horari que el dia anterior i a les 12:30 s’iniciarà els Concurs de Paelles al pati de terra de la parròquia, a més d’un concurs per a la 3ra Edat del barri.