Presentació de fallers, Sopar homenatge i Matinal Esportiva

_DSC3636 copiaLa vesprada del dissabte 14 de Febrer, va tindre lloc la Presentació de Fallers i Falleres i el pregó a càrrec de Juan Carlos Ureña Beneyto, persona molts anys vinculada com a xiquet, educador, coordinador i cap de centre al nostre Centre Junior. Amb el pasdoble “l’Entrà a la Murta”, van fer entrada tots els protagonistes de l’acte i van ocupar el seu lloc en l’escenari. Una vegada allí, la mantenidora de l’acte Lorena Sais, va dedicar unes paraules als dos fallers majors, Raul Pla de l’equip Krimmler-Takakau i Paula Galbis d’Atacama-Khone, que rebien el faixí i la banda de mans dels fallers majors de l’any passat, Jorge Gandía i Lourdes Insa. Després, van imposar a cada faller i fallera el faixí i la banda corresponent. Al finalitzar la imposició, va arribar el moment en que el pregoner d’enguany havia de pujar a l’escenari. El pregó, va tindre com a eix central la seua vivència com a Junior en les vessants de xiquet i de monitor/responsable, des d’un punt de vista molt personal, amb la seua experiència i sentiments al llarg de tants anys.

A la nit, a la finca La Clariana, va tindre lloc el Sopar Homenatge als fallers i falleres, al que van acudir junt amb els seus familiars, educadors i cuineres i que va comptar amb la presència dels guanyadors dels Concursos de Cartells i Literari, als que se’ls va fer entrega dels seus premis.

IMG_0019 copiaEl diumenge es va iniciar la jornada amb la missa Júnior, que ha canviat el dia i horari habitual fins a les 10:00h del diumenge per a donar cabuda a les diferents activitats matinals. Concretament en aquest diumenge es va celebrar una sessió de Zumba a càrrec Zumba Fitness i patrocinat per “Arisnova” .
A més a més, després d’aquestes activitats, van tindre lloc les finals dels campionats de futbol 7 i brilé patrocinats pel bar “El Lloc Mercadona”, que al llarg del curs, ha estat disputant-se per tots els equips del centre.  Foren xiquets, educadors, pares i veïns del barri els que pogueren gaudir d’aquesta activitat, engalanada per a l’ocasió. Els partits, tant de brilé com de futbol foren de màxima espectacularitat, oferint els equips el màxim del seu potencial i lluita fins l’últim minut. A la competició de brilé, els equips participants demostraren el perquè d’estar a la final, i demostraren el bon nivell que tenen.
20150215_142231 copiaEn Brillé, a la categoria A, l’equip EUFRATES, aconseguia vèncer l’equip OBI i a la B, s’enfrontaven WAILAU/PHOENIX I NARUTO que va aconseguir, aquest últim, el títol després d’un bon partit.
En quant al futbol 7, a l’igual que al brilé, les finals no van decebre ningú. A la categoria A  l’equip EUFRATES, va guanyar el seu encontre a YUKÓN i a l’altra final, la de la categoria B, KRIMMLER-TAKAKAU va guanyar a TAKESHI en un partit molt igualat.
Així, aquestes competicions esportives tancaven les portes un any més amb moments inoblidables, bon ambient i noves amistats.

Els actes de falles continuaran el dissabte 28 de febrer amb la plantà de la falla des de les 9:00 h. per part de l’artista faller gandià José Sanchis Izquierdo, l’Arreplegà a partir de les 15:00 h i a les 16:30 la Crida pels carrers del Barri.
Així mateix diumenge 1 de març contarem amb el concurs de petanca a partir de les 9:00 h i de la tradicional Kermesse al pati i el concurs de la Tercera Edat a les 11:00 h.