Elecció dels Fallers Majors 2015

Falles Majors 2015Raúl Pla i Paula Galbis, varen ser elegits com Fallers Majors de 2015 en la votació que va tenir lloc el passat diumenge dia 23 de novembre en la Nova Sala d’actes Parroquial. En la votació participaren els 57 fallers de les Falles 2015 que prèviament havien sigut triats pels seus equips. Cal destacar que el sistema d’elecció és un procés democràtic en el qual només intervenen els fallers, triant ells a qui creuen que millor els va a representar.
En l’elecció del faller no va ser necessari passar a una segona ronda per tal d’aconseguir la majoria absoluta, en la primera ronda anomenaren a Raúl Pla de l’equip Krimmler-Takakau del grup Mascletà com a faller major 2015. En el cas de la Fallera Major, passaren a la segon ronda Marta Sanchez, de l’equip Gocta de Mascletà i Paula Galbis, de l’equip Atacama-Khone, del grup Mascletà, qui finalment aconseguí la majoria absoluta que la va proclamar com a Fallera Major de les falles dels Juniors de Sant Josep 2015.

 

A la elecció van assistir els fallers majors de 2014 Jorge Gandia i Lourdes Insa, que van ser els encarregats de llegir els vots en la segona volta de l’elecció de la fallera major i també el pregoner d’enguany, Juan Carlos Ureña, que va conèixer en persona als qui seran els representants de la festa fallera d’Ontinyent.
Tant Raúl com Paula, es mostraren molt emocionats amb la seua elecció i manifestaren el seu desig de viure intensament amb els seus equips i amb la resta de fallers, les festes que s’han encetat amb este acte.

 

Recordar a tot el barri que davant la proximitat de la festa del Nadal, els Juniors de Sant Josep passarem per totes les cases del barri el dissabte 20 de desembre a fer l’aguinaldo, en aquest acte solidari participen els juniors arreplegant aliments per als més necessitats, més si cal en aquesta època de crisi que estem vivint, en la qual s’augmentà de forma considerable les persones que necessiten un xicoteta ajuda de part de la ciutadania.

 

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració.