Pregoner Falles 2015

Juan Carlos Ureña

Els Juniors de Sant Josep han escollit a la persona encarregada de pregonar les pròximes festes falleres de la ciutat d’Ontinyent. Enguany, aquesta tasca estarà desenvolupada per Juan Carlos Ureña, persona molt vinculada durant molts anys al centre.
La seua trajectòria als Juniors és molt extensa des de que formara part del moviment com a xiquet en l’equip Comando X en la dècada dels 80’ disfrutant amb els seus amics de totes les activitats i més tard va passar com a educador en l’equip Comando a partir de finals dels anys 80’, Cockers, Refrescos, Relámpagos i Exploradores, Kattors i Cowboys en la dècada dels 90’. A partir de l’any 1997 forma part de l’equip coordinador dirigint els grups de Mascletà fins l’any 2000, Eslabó fins l’any 2002 i Com Som fins l’any 2003.
Juan Carlos va estar elegit per l’Assemblea de Monitors Cap de Centre dels Juniors de Sant Josep i va dirigir el moviment tres anys fins 2005. La seua implicació en el centre continua fins el dia de hui de forma esporàdica, participant activament en campaments i en falles, en diferents funcions de recolzament.
Des del centre Júnior Sant Josep, volem agrair a Ureña la generositat d’haver acceptat la responsabilitat que suposa el pregonar la seua festa al Poble d’Ontinyent i vol convidar als veïns a que el pròxim mes de febrer acudissin al pati de Sant Josep a escoltar un pregó que de ben segur estarà ple de records, vivències, sentiments i molta vida júnior. Aprofitem per anunciar que el pròxim diumenge a les 12 serà l’elecció de fallers majors entre tots els fallers i falleres dels equips dels Juniors Sant Josep.