Sopar d’ex-educadors i d’educadors dels Juniors Sant Josep

El passat 9 d’octubre, l’Ajuntament d’Ontinyent va guardonar al nostre Centre Junior. Aquest premi reconeix la tasca que durant els més de 40 anys d’història del Centre hem anat realitzant les diferents generacions d’educadors.
Per aquest motiu, és un bon moment per a retrobar-se tots junts i compartir aquest reconèixement que pertany a cadascú dels educadors que han passat pel centre. I poder veure al nostre monitor/a que fa anys que no veiem!!
Aquest sopar és realitzarà el pròxim divendres 14 de març a la parròquia. Abans cel·lebrarem una missa “junior” a les 20:30 hores i després, montarem taules per a sopar tots junts, be al pati si el temps ho permet o al saló de cobert.
El sopar el servirà la nostra “hamburguesería”. Com convé saber la gent que ve per tal de fer previsions, es podrá apuntar a l’hamburgueseria este cap de setmana o enviant un correu de confirmació a juniors@juniorssantjosep.es indicant el vostre nom i la promoció.
Ens vejem en la que és la casa de tots.
Sempre Units!!