Els Juniors de Sant Josep ja viuen les seues festes falleres

Crida (1)

Els Juniors de Sant Josep d’Ontinyent, ja han plantat la seua falla en el pati de la Parròquia. La temàtica d’enguany, està relacionada amb la festa del barri, rematant el monument una Fallereta a qui acompanyen altres figures fent referencia als diferents actes que realitzem en el nostre centre com són el Play-Back, la Crida o la Presentació.

A primera hora de la vesprada del dissabte 1, es va iniciar l’Arreplegà, on els equips, perfectament uniformats amb camisa verda i panyoleta, van visitar totes les vivendes del barri entregant un xicotet programa de mà als veïns, a qui any rere any cal agrair la seua col•laboració desinteressada. Després va seguir la Crida on Jorge i Lourdes (faller i fallera major) recolzats per la totalitat de fallers, van fer una crida a la festa que posteriorment es va difondre pels diferents carrers del barri acompanyats per la resta d’equips i grupsCrida (4). Per acabar, es va obsequiar a cadascú dels assistents amb un tros de pastís de xocolate col•laboració del “Forn Pastisseria L’Ermiteta”.

El diumenge les activitats es van iniciar a les 10 del matí amb la missa Júnior. Després de la mateixa, es va inaugurar la Kermesse una de les activitats amb més antiguitat en les nostres festes, que es mantindrà oberta durant els pròxims caps de setmana així com el dia de Sant Josep amb un total de 77 barracons amb jocs variats. També un any més, i com és tradicional, es va celebrar el Concurs de Petanca i el de Bac, amb la participació dels més majors de la nostra ciutat. A més, també contarem amb un Bingo on es van repartir diversos detalls. Els guanyadors del concurs Bac foren les parelles formades per Biosca i Cabida, i Roberto i Ricardo a les c     ategories A i B respectivament. Cal Agrair també el patrocini i col•laboració de “Autobusos Navarro” i “Autobusos La Concepción” per a la Kermesse, i de “Arisnova” i “Cajamar” per al concursos de Petanca i Bac.Concurs 3ra edat i petanca (1)

Quant a les activitats programades per al pròxim cap de setmana, cal assenyalar que començaran el dissabte 8 amb la Kermesse a partir de les 11 hores. Ja a la vesprada i a les 18:00, tindrà lloc el Rally pels carrers adjacents a la Parròquia. Per al diumenge 9 està programada, de nou, la Kermesse amb el mateix horari que el dia anterior i a les 12:30 s’iniciarà els Concurs de Paelles al pati de terra de la parròquia.