Col·laboració en la cavalcada dels Reis Mags

Els Juniors de Sant Josep han rebut la cridada dels Reis d’Orient per a que col·laborem en la seua gran cavalcada que s’organitza a la ciutat d’Ontinyent. Ens han cridat i ens han demanat “pajes” per a que els ajuden a entrar dins les cases a deixar els joguets a tots els ontinyentins. Aquesta tradició es va entaular farà uns 12 anys, quan els Reis van conéixer el nostre centre i als seus monitors que es van brindar a ajudar a organitzar a tots els “antorxeros” de la cavalcada. Els Juniors estem molt contents d’ajudar i de fer una gran cavalcada a la ciutat d’Ontinyent, esperem que aquesta col·laboració amb els Reis es mantinga per molts anys perquè els xiquets dels Juniors tinguen l’experiència de treure somriures als més xicotets. Els xiquets que enguany estaran al costat dels Reis són els del grup Com Som, concretament estan representats els equips d’Atacama, Wailau, Stifflers, Gobi, Gocta, Takakau, Cíclopes, Phoenix, Kaitur i Krimmler.