Dates Campaments 2014

L’equip coordinador del passat 3 de gener va aprovar les dates i els grups que assistiran als campaments d’estiu del 2014. Ja podeu fer les reserves de les vacances per a poder fer compatible l’assistència dels xiquets i xiquetes als campaments. Les dates i els llocs són els següents; GOYS I ESLABÒ aniran a Las Minas des del dia 8 d’agost fins el 14 d’agost. Abans al mateix campament estaran els grups de NOU FUTUR I COM SOM  des del dia 28 de juliol fins el 8 d’agost. I per a finalitzar el grup MASCLETÀ estarà des del dia 2 d’agost fins el 11 d’agost a La Vereda en Cuenca.

Cal recordar la importància dels campaments en l’educació no formal i en la socialització del xiquet i xiqueta, en els campaments s’apren a viure sense la dependència dels pares i mares, a conviure amb els seus amics, a viure amb la natura i sobretot a compartir totes les experiències amb els companys de la seua edat assolint una bona socialització i uns aprenentatges significatius en quan a hàbits d’higiene i hàbits de feines per a correcta autonomia personal.

Agraïm la confiança que depositeu en nosaltres i si voleu anar fent aportacions per a que el pagament siga més fàcil podeu fer-ho al compte de Caixa Ontinyent sense cap compromís, si no va després vos tornem els diners integrament. És una bona idea per a deixar les pagues nadalenques i de Reis i així poder gaudir d’una experiència única.

Nº COMPTE 2045 6105 79 3000130233