Pregoner Falles 2017

Pregoner2017

Els Juniors de Sant Josep ja coneixem el nom de la persona que realitzarà el pregó de les pròximes falles a la ciutat. Es tracta de Víctor Climent Ferri, antic cap de centre i persona molt vinculada amb nosaltres.

La seua vida Junior comença des de ben xiquet formant part de l’equip Comecocos on va gaudir de totes les activitats i campaments junt el seu equip i amb la seua monitora Pura Vidal.

Després que la seua etapa com a xiquet finalitzara, va decidir entrar a formar part del grup de Premonitors per posteriorment, el 1988, passar a ser el monitor de l’equip Caimanes fins al 1993. Però aquest, no va ser l’únic equip que ell educaria al centre perquè eixe mateix any i fins al 1997 va ser també el monitor de l’equip Lions-Dragons.

Després d’aquests deu anys com educador al centre, entra a formar part de l’equip coordinador al capdavant de diferents grups i des del 2005 i fins a l’any 2008 tindria a més el gran repte de ser cap de centre. Posteriorment i des de l’any 2008 fins al 2011 on deixa de pertànyer a l’equip coordinador exerciria funcions de secretaria.

Víctor sempre ha estat molt present al centre i ha tingut una relació molt especial amb les nostres festes. Des de sempre a estat vinculat a la comissió de Falles, primer com a monitor i més tard a la comissió de pares de fallers. També ha estat un dels impulsors del burguer que muntem al pati els dies centrals de Falles i molt actiu amb ell. A més la seu relació amb els Juniors també està unida a la seva vida personal, ja que la seua dona Marta també va ser educadora al centre i els seus fills també han passat o es troben actualment al centre.

Des dels Juniors Sant Josep agraïm a Víctor que haja acceptat aquesta important tasca que suposa pregonar la nostra festa i volem donar-li l’enhorabona. Tanmateix, volem convidar a tot el poble d’Ontinyent a assistir el pròxim 18 de febrer de 2017 al nostre pati per gaudir d’aquest pregó que de segur ens emocionarà a tots. Aprofitem per anunciar que el diumenge dia 11 de desembre serà l’elecció de fallers majors entre tots els fallers i falleres dels equips dels Juniors Sant Josep.