Pregonera Falles 2016

Els Juniors de Sant Josep ja coneixen el nom de la persona que realitzarà el pregó de les pròximes falles a la ciutat. Es tracta de Ángela Montés Silvestre, una persona molt estimada i que ha treballat molt pel nostre centre.
La seua vida Junior comença a l’any 1989, quan es va apuntar per primera vegada, formant part de l’equip Chiquimón. Va estar durant cinc anys gaudint de totes les activitats i campaments junt les seues amigues. A l’any 1996, dos anys després que la seua etapa Junior com a xiqueta finalitzara, va decidir entrar a formar part del grup de premonitors. El seu primer equip com a educadora va ser La Tribu a l’any 1998. Però el primer gran repte personal li va arribar en Com Som quan, per una sèrie de circumstàncies, es va veure amb 32 xiquetes al seu càrrec, primera volta de la història dels Juniors de Sant Josep que hi havia un equip tan nombrós.
Després d’aquests cinc anys com educadora, torna a repetir amb l’equip Sioux, aquesta vegada eren xics. A l’any 2005 entra a formar part al equip coordinador del centre dirigint el grup de premonitors, Goys al 2006, Nou Futur al 2007, Com Som al 2008 i Mascletà al 2009. Durant tots aquests anys ha fet diverses funcions com a secretària del centre, treballant a la comissió de falles, intendències als campaments, cuina o infermera, ajudant sempre en tot el que fera falta. L’any 2011 deixa de pertànyer a l’equip coordinador, però continua vinculada i aportant la seua ajuda sempre que es necessita.
Des dels Juniors Sant Josep agraïm a Ángela que haja acceptat aquesta important tasca que suposa el pregonar la nostra festa i volem donar-li l’enhorabona. Tant mateix, volem convidar a tot el poble d’Ontinyent a assistir el pròxim 20 de febrer al nostre pati per gaudir d’aquest pregó que de segur ens emocionarà a tots. Aprofitem per anunciar que el diumenge dia 13 de desembre serà l’elecció de fallers majors entre tots els fallers i falleres dels equips dels Juniors Sant Josep.