Rallye i Concurs de Paelles

   DSC01325El dissabte passat dia 7, al matí, es va obrir de nou la Kermesse en la que tots els visitants van poder comprovar que la imaginació dels equips no té límits amb els 79 jocs oferits. Ja a la vesprada, va tindre lloc una de les activitats més esperades per tots, elIMG_2556 Rallye. Enguany vam viatjar al fantàstic món de Los Juegos del Hambre, on a més de jugar, tots els equips ens van mostrar les seues disfresses ambientades en el film. Al final i després de superar les proves pertinents, van resultar guanyadors en la categoria A, els equips Obi-Eufrates quedant en segon lloc Niger -Amazonas i en la categoria B, els equips Kalahari-Gobi van guanyar per davant de Pícaras-Cíclope. Així mateix els guanyadors del concurs de vestuari foren Xhosa-Zaramo i Harka-Kokonami-Mirai en les categories A i B respectivament. Cal agrair la col·laboració de “Comerç In” per a aquesta activitat.

IMG_2598L’endemà vam gaudir d’altra entrega de la Kermesse que obria les activitats on xiquets i majors van poder jugar en els barracons i canviar els punts obtinguts per premis de la tómbola. Al mateix temps es celebrava el Concurs de Paelles, que va contar també amb gran participació i animació durant tot el matí del diumenge. Les paelles, realitzades pels xiquets amb els seus educadors, contant com sempre amb els savis consells de pares i iaios des de la barrera, van quedar d’allò més bones, i per això, el jurat encarregat d’elegir les millors, va tindre molt difícil prendre la decisió final, atorgant el Primer Premi, patrocinats tots per la carnisseria “Ca Conchín” i per “Vitaldent”, a la paella cuinada pels equips Anufa i Harantin, de la categoria A, i la de Gocta i Picaras, de la categoria B. DSC01377Quant al premi a la decoració, aquest va recaure en els equips Niger i Obi, de la categoria A, i Haruka i Naruto, de la categoria B. També un any més, i com és tradicional, es va celebrar el concurs de Bac i Dominó, amb la participació dels més majors de la nostra ciutat. Els guanyadors del concurs Bac foren les parelles formades per Jose Cabida i Jose Biosca seguits per Juan Franco i Roberto i Bonifacio i Antonio. En quant al dominó els premiats van ser Mario Biosca i Rafael Sanz. Aquesta activitat va ser patrocinada per “Inma Gandia”