Imposició de panyoletes

Aquest dissabte passat 8 de febrer entraren a formar part del Centre activament 197 xiquets i xiquetes. En l’Eucaristia Junior va ser imposada la panyoleta roja, blanca i negra a tots els membres del Grup Goys i a alguns xiquets i xiquetes d’altres grups que són nous al Centre. Els equips Acipawa, Anufa, Baamba, Balengue, Damarka, Doghoise, Dyaure, Harantin, Kalabari, Kapsicun, Lopit, Luluwa, Luxasi, Purenne, Temme, Xhosa i Zaramos, acompanyats dels seus educadors i d’un responsable van llegir la fórmula de la imposició davant de la Comunitat Parroquial. Al finalitzar el Cap de Centre els va donar la benvinguda i va agrair la confiança depositada pels pares i mares en el moviment. I va demanar comprensió i ajuda en la tasca d’educació en el temps lliure que porten a terme els educadors en els seus fills.

La panyoleta és el símbol més utilitzat pels xiquets i xiquetes perquè s’utilitza en tots els actes i reunions que fan amb els seus educadors, ara ja formen part del Moviment que mou més de 1000 xiquets i xiquetes al barri de Sant Josep. Ara ja estan posant-se apunt per a les activitats falleres, i a gaudir-les.

Imposició