Els Juniors reben l’Arquebisbe de València

Dissabte 1 de febrer, els Juniors de Sant Josep van rebre la visita de l’Arquebisbe En Carlos Osoro per a celebrar l’Eucaristia amb tots els Juniors.

A les 6 de la vesprada va estar rebut a la porta de l’església per el nostre sacerdot En José Maria, i pels vicaris N’Andrés i En Francesc, així com membres de la comunitat parroquial. Van eixir al pati cobert , en el que esperaven els xiquets i xiquetes dels Juniors per a beneir les candeles per la festa de la candelaria. Després en processó entraren a l’església per a celebrar l’Eucaristia. En la missa estaven presents les cuineres dels Juniors que també ens cuiden en falles i en els campaments. El cor va cantar amb molta força i molt bé.

En aquesta ocasió fou un equip de Nou Futur que es va encarregar de les lectures, ofrenes i col·lecta. A més foren les seues monitores i una xiqueta l’encarregada de posar la panyoleta junior a En Carlos Osoro. En l’homilia l’Arquebisbe va invitar a tots els Juniors a “abraçar a Jesus com feren l’ancià Simeón i la profetisa Ana. Va animar a tots a canviar el que no ens agrada d’aquest món des de l’estima per Déu.

Una vegada acabada l’Eucaristia En Carlos va mantenir una reunió amb tots els monitors en el Saló Nou on li explicarem la nostra tradició i la nostra forma de treballar i educar en la fe als xiquets i xiquetes d’Ontinyent.

arzobispo