Saluda Regidor de Joventut

Jordi Vallés Belda

Companyes i companys, benvolguts Juniors:

Fa just un any escrivia al Canut unes línies per tal d’adreçar-me a totes i tots i desitjar unes molt bones Festes. Ho recorde amb nostàlgia, doncs en aquell moment no sabíem el que ens tocaria viure pocs dies després.

Des d’aleshores se’ns ha presentat un any sense anar als “Júniors” com solíem fer, amb el pati buit de reunions, jocs i feina. Un temps on hem renunciat a ajuntar-nos com estàvem acostumats, agafant la responsabilitat i el servici amb els demés quedant-nos a casa, i on hem aprés a valorar i estimar allò que teníem. Un any sencer, qui ho diria, sense acampades i campament…

Des d’ací m’agradaria dedicar unes paraules d’agraïment a totes aquelles persones, monitores i monitors, responsables i famílies, que amb el seu esforç i dedicació hi han mantes viva la formació dels nostres joves i menuts, setmana rere setmana, per continuar lluitant per “un món millor” malgrat les dificultats.

Doncs bé, igual que l’any passat, la festivitat del Nostre Patró ja és propera i encara que el pati i el barri no lluiran com era d’esperar, aquest any, no ens hem privat de gaudir de les activitats falleres a les nostres cases. Un Rally diferent, una Kermesse casolana i un Playback que ha comptat més que amb afluència amb visualitzacions a YouTube, han sigut els exemples del que puc dir, sense por a equivocar-me, que tots necessitàvem per sentir-nos més junts que mai.

Així que el dia 19 festegeu, balleu i crideu, que tot el món note que estem en festes i els Juniors de Sant Josep continuarem duguent l’alegria de la vida a la nostra comunitat.

No vull deixar passar l’oportunitat de saludar-vos afectuosament i animar-vos a totes i tots, perquè aquest camí que com a societat ens ha tocat viure siga el més lleuger possible i desitjar una propera retrobada. Aquesta vivència no deixa de ser un nou aprenentatge per a mares, pares, monitores i monitors, coordinadores i coordinadors, veïns del barri, però sobretot per les i els joves del Centre. Elles i ells són els qui ens donen una lliçó de resiliència i adaptació davant situacions fins ara desconegudes per a totes i tots.

Gràcies per mantenir sempre aquesta actitud davant la situació i per demostrar-nos que tots formem part d’una xarxa humana indestructible.

Tornarem més forts! Bones Falles i… Siempre Unidos!

Jordi Vallés

Regidor de Joventut