Nuestros Sacerdotes

SANT JOSEP, SEMPRE EN ACCIÓ.

En aquestes festes de Sant Josep del 2021, dins de la situació que ens toca viure a tots, en què celebrem l’any jubilar de Sant Josep, no podem deixar d’aprendre el que la seua vida ens ensenya.

No fa falta ser el protagonista principal de la pel·lícula.

Sant Josep ens mostra que tots tenim un paper que cumplir i del qual depenen les vides dels altres. Tant en la vida familiar, com en la vida social, en la vida del junior, tots, tots som necessaris i tenim alguna cosa que fer perquè tot vaja super bé. Déu compta amb la nostra aportació, sempre té una missió per a nosaltres. Que la teua vida siga lo que Jesús espera d’ella.

Sempre cal fiar-se de Déu.

Déu sempre té un camí millor per a nosaltres, encara que no siguem els nostres plans. Per això cal fiar-se dels somnis de Déu, seguir-los. Busca llum en la Paraula de Déu que sempre et mostra el camí. Déu no et defraudarà sinó superarà les teues millors expectatives. Segueix decidit el camí que Jesús et marque.

Sempre en la millor companyia.

Sant Josep va ser el custodi de la Sagrada Família, però que va gaudir sempre de Jesús i de María. No hem de caminar sols, Déu posa sempre persones al nostre voltant que ens cuiden. Viure en família és un goig que hem de saber agrair. En la família junior podem trobar la millor companyia per a mai perdre l’alegria i esperança. Cal marxar sempre amb el teu millor amic Jesús, en equip compartint el pa de l’amistat.

Tot és superable i millorable.

Sant Josep no es va rendir mai. Va ser un “manetes” capaç d’arreglar-ho tot, i això que va haver de superar diverses pandèmies. En Déu sempre trobem imaginació i creativitat per a tirar avant i aprendre de totes les situacions difícils que ens toca viure. El Junior de Sant Josep sempre en acció cumplint sempre amb el seu deure sense cansar-se, amb lleialtat i alegria. Amén

Vos estimen molt

Rafa Sala, Rector de Sant Josep d’Ontinyent

i Pablo Sanchis Vicari Parroquial