Gràcies educadors!!!!!

Marian Revert i M.Ángeles Quilis. Mares equip Yamashima

Que millor oportunitat que tindre el CANUT d´enguany per a poder dir públicament el que sentim per els educadors dels nostres fills Miguel Francés i Maria Añón.

Pareix que començaren ahir, però ja fa 5 anys. Va ser al 2017 quant vam apuntar als nostres fills de 9 anys als Juniors de Sant Josep i vam tindre la gran sort de que ens tocareu com a educadors.

Dos persones joves, implicades i responsables.

Vosaltres, amb sols 17/18 anys es vau fer càrrec dels xiquets i de la millor manera possible els vau transmetre valors d´amistat, respecte i companyerisme entre ells i els nous amics que van anar coneixent en aquest camí junior.

Els nostres fills van arribar amb un poquet de por i vergonya, però prompte es van fer a vosaltres, entre tots vau formar un gran EquipYamashima”.

Com a mares, no hi ha millor satisfacció que veure al teu fill anar cap a la parròquia setmanalment ple d’alegria i veure com disfruta de totes les  activitats que realitzen. Amb tota la feina desinteressada que heu fet, han gaudit de les reunions, converses, del rallye, del play back i de tots els actes fallers. Realment creiem que haveu forjat amb ells una gran amistat sumant moments , aventures, confidències… i moltes més coses.

La responsabilitat d´estar amb ells totes les setmanes es un valor que ens heu demostrat.

Es emocionant veure el rastre de camises verdes cada any anant cap a València a Expojove, de veure una gran caravana d’autobusos anant cap als campaments.  Vosaltres com a monitors que s´heu apuntat a totes les activitats, heu sigut els primers en alçar el braç i dir  ANEM CAP ALLÀ!!! capitanejant el vaixell Yamashima amb els 17 mariners que tampoc se’n perdien ni una.

En aquest darrer any de pandèmia haveu tingut connexions constants que els alegrava el dissabte, un ratet per a xarrar i contar-se coses.

Una pena que tot s’acaba, quasi que podríem dir que ens agradaria que els juniors duraren per a sempre.

Esperem que no siga un adéu, sinó un fins després.

Estem segures que sempre vos recordaran amb afecte, sabent que han tingut uns fantàstics educadors.

Gràcies María i Miguel.

Gràcies Coordinadors i Educadors

Gràcies Juniors Sant Josep.