Saluda Cap de Centre

Manolo Martínez

Les coses més insignificants les quals, fa pràcticament un any, podies tindre al teu abast sense pensar-ho, són les què a dia de hui potser, més valorem. I es què podem passar del tot al no-res de la nit al matí i així és com va succeir en plenes falles de 2020.

És per això què no hem de desaprofitar ningun instant a tot allò què vivim al nostre Centre. Perquè les coses mai saps quan poden succeir, per tant, hem de valorar i apreciar tot allò què tenim al nostre abast.

En primer lloc, m’agradaria fer una menció especial a tots els educadors i coordinadors què junt a mi formeu part dels Juniors de Sant Josep, ja què ara més què mai, hem d’aprofitar el temps al màxim, perquè en un obrir i tancar d’ulls no saps el què pot passar.

Pot ser, molts estigau desil·lusionats, però penseu en tot allò què heu viscut abans de la pandèmia, perquè tard o prompte podreu tornar a viure-ho.

Són moments difícils per a la nostra forma de treballar, però hem de reinventar-se fins què tot açò acabe i quan tornem, de segur que ho farem amb més força, per tot allò què s’hem perdut. Ara més què mai, no hem de conformar-se amb les coses mínimes, sinó què hem de fer tots junts un esforç, per a què aquesta flama no s’apague mai.

Per altra banda, no puc deixar de pensar, en tot allò què haguérem gaudit durant aquestes dates. Els caps de setmana al barri hagueren estat plens d’equips, preparant els trages del rallye, assajant el playback, posant ingeni per al barracó de la Kermesse, les cuineres preparant-nos els nostres bunyols preferits, i de quan en quan agafant una Fallera Major i unes creïlles de l’hamburgueseria per anar-se’n al parc a dinar amb l’equip i  així continuar la vesprada, amb la panxa plena, per a preparar les nostres activitats de les Falles de 2021.

Xiquets i xiquetes, el nostre motor més important, enguany tot açò què nomenava abans, no s’ha complit, però de segur què tornarà a repetir-se. El pati tornarà a estar ple, tornarem a comprar llepolies de la polera, gaudirem junt amb l’equip de tot allò què s’hem perdut, i de segur què amb més ganes i il·lusió, aprofitareu cada instant amb els vostres educadors i educadores. No us desanimeu perquè cada dia què passa estem més prop de retrobar-nos.

Pel què respecta durant aquest curs, i sempre què hem pogut reunir-se seguint les instruccions marcades per les autoritats sanitàries, l’Ajuntament d’Ontinyent ha estat, en tot moment, ajudant-nos a dur endavant la nostra tasca. Per això, i en nom de tot el Centre Junior, volem agrair tota la seua ajuda i entrega cap a nosaltres, què ens ha donat una espenta per a dur endavant aquest moviment què tant estimem en temps tan difícils.

Finalment i en referència a tot el què he dit abans, em preocupa què molts de vosaltres, tant xiquets com educadors, se vos acabe aquesta etapa, junt amb el vostre equip de la manera menys agradable possible. Doncs be, vos done un consell, i se què no és gens fàcil, però mireu enrere, i penseu en cada instant viscut amb els vostres companys i amb el vostre equip, perquè això ja no vos ho lleva ningú, i estic segur què són coses què no canviaríeu per res del món. Ara ja formeu part d’una família, per tant, animar-vos a seguir formant part d’aquesta perquè encara teniu molt a fer i molt què gaudir.

Per tant, aquells que formem part de la immensa família Junior, no oblideu mai tot allò viscut, perquè el dia menys pensat, tornarem a gaudir de tot allò què se’ns va esfumar en un obrir i tancar d’ulls. Perquè cada dia què passa estem més prop d’això.

SEMPRE UNITS