Equip Yokonami

JUNIORS

Per a mi els juniors son y seran una fase molt important per a la meua vida, els Juniors m’han ensenyat a ser més amable. També he conegut a moltes persones i fet molt bones amistats en els campaments, que per a mi es una de les millors coses. Hem tingut sort dels monitors que tenim, Kiko i Victor. Els dos tenen molta paciència per a aguantar a més de 10 persones que no es callen ni en ganes.

En el meu equip he fet molts amics nous que no sabia ni com es deien i ara són uns del meus millors amics, en ells els campaments  i moltes altres activitats es fan més amenes.

Els monitors fan un treball espectacular a l’hora de fer activitats, fer-nos riure…Sense ells els Juniors no serien el mateix, serien un poc més avorrits.

Les cuineres també són molt importants per als Juniors ja que elles son les que fan el nostre menjar.

Pau Moreno Llopis

 

YOKONAMI, UN GRAN EQUIP

Qui diria que aquesta gran aventura ja estiguera arribant al seu final. Qui diria que tots vosaltres fóreu tan especials per a mi, tots i cadascú de vosaltres heu aportat un trosset de felicitat al meu cor.

Tot va començar fa cinc anys a l’etapa de Goys, érem uns xiquets que units vam combatre i ens vam enfrontar a tota mena d’obstacles. Vam començar sent dos grups, però el destí va fer que ens unirem i així va ser quan la unió va fer la força i junt amb els nostres monitors Kiko i Víctor, els quals estime un muntó, van emprendre el camí.

Hem compartit vesprades de dissabtes, acampades, excursions, campaments, falles i mil moments més tots junts. Hem sigut molt feliços, amb molta il·lusió i amb moltes ganes d’estar junts.

Hem gaudit molt dels tres primers anys, aquests dos últims han sigut molt trists per les conseqüències de la Covid-19. Aquest virus ha fet que tot quede congelat i no puguem fer cap activitat de forma presencial, no he pogut anar de campament, ni fer reunions de dissabte, ni celebrar les falles com tots els anys.

És molt trist que aquest any, sent l’últim, tot acabe així, em quede amb un poc de mal sabor de boca encara que pense que hem de tindre el record dels primers anys i que no em cap al menor dubte que, per a mi, cada any ha sigut millor que l’anterior. No em quede sols amb lo últim, sinó en tot el que hem viscut i sobretot amb les grans experiències compartides amb tots vosaltres.

Sempre formareu part de la meua vida, no oblideu que sou molt grans, us estime.

Hugo Garcia-Retamero

 

CONSTRUINT EL NOSTRE FINAL

Hola, soc Salva, del equip Yokonami i aquest any estem en Mascletà. Tal cosa em posa molt trist perquè és l’últim any Junior i amb açò del covid no podem ajuntar-nos i fer reunions com equip i pense que jo voldria recordar aquest últim any per ser el més especial de tots,… últimes falles i tot el que fem eixos dies, poder anar a l’últim campament amb tots els meus amics, ara recorde el primer, que va ser el meu preferit (Las Minas 2017).

Sempre recordaré el meu primer dia del Juniors amb Kiko de monitor fent un joc i eixe mateix dia també ens va pegar un bon bonegó, el primer, però no l’últim….

Unes setmanes després va vindre Victor i vam fer la nostra primera acampada on ens van dir que ells serien els nostres monitors, entonces es va formar Yokonami, un gran equip!!!

Hem passat uns molts bons anys junts i espere que quan tot açò s’acabe ens pugem reunir tots i celebrar-ho i poder recuperar d’alguna manera aquests dos últims anys.

Vull donar les gràcies a Kiko i a Víctor per tot el que ens ensenyen, per estar ahí, per fer-nos vorer la vida d’una manera diferent i dir-los que encara que el lema de l’equip es “Construint el nostre final” Yokonami no acabarà mai.

GRÀCIES I SEMPRE UNITS

Salva Gandia

 

LA MILLOR EXPERIÈNCIA

Per a mi els juniors han significant molt perquè he conegut a gent que no coneixia, he fet moltes amistats, m’ho he passat molt be anant a les falles en els meus amics totes les activitats que he fet en ells, sobretot les de futbol y els barracons, també a tots els campaments que he anat m’ho he passat superbe y el temps se m’ha passat volant y es una pena que tot açò s’acabe ja perquè ho tornaria a repetir tot una y altra volta.

Yeray Revert

 

CINCO AÑOS DE RECUERDOS EN UNA PAÑOLETA

El destino no nos ha unido, nos ha unido la amistad. Conocer al dúo de monitores que tenemos ha sido lo mejor que nos ha podido pasar en este viaje de cinco años lleno de risas, castigos, riñas, abrazos, excursiones, acampadas…

Siempre compartiendo y disfrutando de todo en cada momento. Gracias equipo, gracias monitores por sentirnos tan a gusto en esta gran familia.

Marc Sanchis

 

GRACIAS A TODOS

Para mí los juniors serán una experiencia que jamás olvidaré, aunque solo haya estado el primer y el último año, me lo he pasado en grande con todos los momentos que hemos vivido. A mis monitores, Kiko, Víctor y Nacho, aunque Nacho no estuvo mucho tiempo, era muy buena persona y me lo pasé muy bien con él. Para Kiko y para Víctor gracias por tener tanta paciencia con nosotros. Kiko muchas gracias por las charlas que hemos dado, por las historias que has contado, he aprendido bastantes cosas sobre ti y te tengo un gran aprecio personalmente. A Víctor por sus pasitos de baile, tus ediciones de video, la alegría que me has dado y tienes mi aprecio completamente presente. Aunque solo haya estado el primer año y el presente me lo he pasado en grande y nunca os olvidaré, ni al grupo, ni a todo lo que hemos pasado.

Josep Teba

 

EXPERIENCIA JUNIOR

Me gustaría hablar de mis vivencias en los Juniors como algo general y no de una cosa en particular. Empezamos por el día que fuimos a la Iglesia a recibir la pañoleta, fue un momento muy bonito porque en ese momento ya pertenecíamos a la familia de los Juniors. Yo he tenido la suerte de tener siempre a los mismos monitores (Kiko y Víctor) que nos han ayudado, entretenido, divertido… también los pobres han tenido mucha paciencia con nosotros, pero creo que han sido muchos más momentos buenos que momentos malos. En los campamentos me encantaba la convivencia con toda la gente ya que hacía nuevos amigos y nos lo pasábamos muy bien, aunque cuando era la hora de la merienda siempre pegaba un mordisco al bocadillo antes de bendecir. Qué día tan divertido el de expojove, que bien nos lo pasábamos, inundábamos la feria de camisas verdes y pañoletas, volvíamos reventados en el autobús. Las semanas de las actividades de fallas eran espectaculares (el fútbol, las paellas, los barracones, el playback, el rally…) era todo diversión. Han sido unos años muy felices en mi vida.

Sergio Arcos

 

MI EXPERIENCIA EN LOS JUNIORS

Los juniors, para mi, han sido parte de mi rutina durante mucho tiempo. Los juniors han sido un sitio para conocer gente nueva, para tener más complicidad entre el equipo y es donde me he enseñado muchos valores cristianos. En los juniors he participado en cosas que antes veía de pequeño, como la Kermesse o incluso la cabalgata. También agradecer a los monitores todo lo que han hecho por nosotros. En muchos momentos hemos sido bastante difíciles de manejar y ellos siempre han estado ahí. Aunque estos últimos años por culpa del Covid-19 no hemos podido hacer mucho, me lo he pasado muy bien en los juniors. Una anécdota que tengo es: En el campamento de Talayuelas, la noche de la verbena hice con más amigos una competición de ver quién podía beber más agua. Todo fue bien hasta que acabó el concurso que era hora de ir a la verbena y ninguno de nosotros se podía mover. Gracias a los juniors y a los monitores por todo.

Marc Belda

 

DE PARTE DE NICO

Para mí haber estado en los juniors ha sido una experiencia inolvidable gracias a los juniors he conocido gente nueva y me he llevado muy buenos momentos y no tan buenos, pero siempre he acabado disfrutando.

Momentos inolvidables:

En primer año nos llamaron la atención por portarnos mal y gracias a eso por poco no íbamos a ir al primer campamento y después de esa charla las tres siguientes reuniones nos portamos medianamente bien. Esa fue la primera charla “mala” que nos dieron en los juniors y desde ese día se me quedó grabada en la mente.

Aunque hagamos pelear a nuestros monitores los queremos un montón y yo personalmente me gustaría quedarme más años a vuestro lado.

Gracias a los dos.

Nico Berenguer

 

UNA ETAPA INOLVIDABLE

Hola soc Jaume de l’equip Yokonami i sols volia donar les gràcies de part meua i mes companys de l’equip, que gràcies als coordinadors, i gent que han pogut fer la nostra etapa junior més inoblidable que mai, ja que sempre ens han donat suport als moments més difícils i sempre han fet el possible per tindre’ns amb un gran somriure a la nostra cara i mantindre’ns amb una gran plenitud i felicitat. També per aguantar-nos el més possible ja que dins del que cap no sempre hem sigut el equip que millor s’ha portat doncs llevant això ens heu aguantat, gràcies Kiko, gràcies Victor per haver-nos donat la millor etapa de la nostra joventut/infància, i a tots els d’Eslabó, Nou Futur etc, que gaudiu al màxim de la vostra etapa junior. En poques paraules GRÀCIES

Jaume Piqueras